• https://www.facebook.com/Atayurtyayinevi
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905441604432
  • https://twitter.com/atayurtyayinevii
  • https://www.instagram.com/atayurtyayinevii
  • https://www.youtube.com/channel/UCsY1oU1zXjT-N59GjiSQDrQ
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle

Anasayfa


     ATATÜRKÇÜLÜK DERSLERİ

   
Ürün Kodu : 9786257742801
Üretici : ATAYURT YAYINEVİ
Fiyat : 220 TL 
Ürün Özellikleri
Basım Dili: Türkçe Basım Yeri: Ankara Sayfa Sayısı: 316 En / Boy: 16,00 / 24,00 cm Basım Tarihi: Kasım 2022 Kapak Türü: Ciltsiz Kağıt Türü: 2. Hamur 7
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Bu kitap, sonsuz bir Türk Milleti ve Atatürk sevgisinin ürünüdür. "Atatürk'ü öğrenmek ve öğretmek milletime birinci hizmettir" inancımdan doğdu. Uzun yıllar çalıştım, araştırdım, öğrendim, yazdım ve uyguladım. Bütün bu uzun uğraşların  eseridir elinizde tuttuğunuz kitap: Atatürkçülük Dersleri...

Kitapta dört amaç güttüm: Bir, yurttaşlarımıza Atatürkçülüğü, Atatürk'ün fikir ve görüşlerini öğretmek; üç, Atatürkçülüğü çok iyi bilen gençler yetişmesini sağlamak; dört, Atatürkçülerin bir araya gelmesine katkıda bulunmak.

Atatürkçülüğü öğrenme eğitimi üç ders döneminden oluşuyor: İlk Düzey, Orta Düzey ve Üst Düzey... Atatürkçü öğreti ise, Milliyetçilik, Milli Egemenlik, Tam Bağımsızlık, Halkçılık, Cumhuriyetçilik, Devletçilik, Devrimcilik, Laiklik, Bilimcilik, ve Sosyal Ahlak İlkeleri olmak üzere on ilkeye dayanmaktadır. Her bir dönemin dersleri kendi içinde bu saydığım ilkelere göre  sıralanmıştır. Düzeyler, genel bilgiden başlayarak daha geniş, özel ve ayrıntılı bilgiler içerecek şekilde sıralanmıştır. İlerledikçe bilgi düzeyi artıyor, ayrıntılanıyor, somutlaşıyor.

Benim bütün hayalim; çok sayıda gerçek Atatürkçünün yetişmesi, işçimen, eğitmen öncü Atatürkçü yurtseverlerin yetişmesi, onların da bir gün Cumhuriyet bayrağını devralacak konuma gelmeleri olmuştur. Bu hayalimin gerçekleştiğini görmeyi çok isterdim. Bugün ülkemizde iç düşmanlar binlerce mektepte on binlerce Cumhuriyet karşıtı yetiştiriyor, dış düşmanlar da hiç boş durmuyor.

Bir düşüm de odur ki kitabımın yol gösterici olduğu çalışma  ve girişimler; yurtsever Atatürkçülerin ilgi, sevgi, ve azmi sayesinde hayat bulur; yüzlerce, binlerce meşale olarak Türkiye'mizin her köşesini sarıp kavrar, pırıl pırıl aydınlatırlar.

Kredi kartı ile satın almak için: https://bit.ly/3G714gw

 
 
Sipariş Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
e posta
Telefon
İl
Adres
NOT
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.
Takvim
OKUR KİTABEVİ