• https://www.facebook.com/Atayurtyayinevi
  • https://api.whatsapp.com/send?phone=+905441604432
  • https://twitter.com/atayurtyayinevii
  • https://www.instagram.com/atayurtyayinevii
  • https://www.youtube.com/channel/UCsY1oU1zXjT-N59GjiSQDrQ
  • Anasayfa
  • Favorilere Ekle

Anasayfa


     MAHPUSUN GELİNİ

   
Ürün Kodu : 9786257742870
Üretici : ATAYURT YAYINEVİ
Fiyat : 170 TL (KDV Dahil)
Ürün Özellikleri
Basım Dili: Türkçe Basım Yeri: Türkiye - Ankara Sayfa Sayısı: 212 En / Boy: 13,50 / 19,50 cm Basım Tarihi: Kasım 2022 Kapak Türü: Ciltsiz
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Mahpusun Gelini, “Evlendikleri adama değil mahpusa gelin olmuş” kadınların hikâyesidir. Onlara acı veren insanların boyunduruğundan kurtulmaya çalışırken kendilerini başka bir boyundurukta bulan;  öyle ki hayatlarından endişe  ettikleri için çaresizce cezaevlerini dışarıda yaşadıkları zindandan daha güvenli bulan kadınların hikâyesi…    

“Anlattıkları bir filmden ibaret değil ki özet geçilsin. Hayatın ta kendisi; saf ve acı gerçeklerden ibaret, yaşanmış ve ne yazık ki hâlen  yaşanmakta  olan mağduriyetlerdir.”   

Zeynep, müvekkilinin hikayesi ile kendi çocukluğuna, annesinin acılarına yeniden ortak olur. Aldığı bir dava ile yıllar önce hapiste geçirdiği çocukluk zamanlarından kalan yarası yeniden sızlamaya başlar. Cezaevi koridorlarında yolları kesişen iki kadın, hikayeleri ile birbirlerinin dertlerine derman olmaya çalışırken adeta ülkenin tüm kadınları oluverirler.   

“Kaybedecek bir şeyim kalmamıştı, hayata tutunmam için sebep de yoktu. Hiçbir şeyin düzeleceği yoktu.”   

Özgürlükleri ellerinden alınmış kadınların ellerindeki son şeyi, canlarını kurtarmak adına işledikleri suçların hikâyesini okurken, kâh Zeynep’in kaybolmuş çocukluğunda yüreğiniz sızlayacak, kâh genç, çalışkan ve başarılı müvekkilinin ışıltılı hayatının birdenbire nasıl karardığına şahit olup olanlara onlar kadar şaşıracaksınız.   

Ancak yazarın ve eserde geçen karakterlerin bildiği bir şey var: UMUT.   

Kredi kartı ile satın almak için: https://bit.ly/3K0LUdV

 
 
Sipariş Formu
Ad Soyad
Sipariş Miktarı
e posta
Telefon
İl
Adres
NOT
 
 
 
   Sipariş sözleşmesinin tamamını okuduğumu ve anladığımı beyan ederim.
Takvim
OKUR KİTABEVİ